« terug naar vorige pagina

Onze huisartsenpraktijk tijdens coronavirus uitbraak

 

Oproep:

KOM niet zelf naar de praktijk  –  BEL altijd eerst met de praktijk

Aarzel niet om te bellen bij vragen over uw gezondheid!  

Video: De zorg is veilig, ook nu

De assistente kijkt samen met u wat nodig is. 

Als u denkt dat uw klachten niet direct dringend zijn kijkt u op www.thuisarts.nl. voor informatie en advies. Zo nodig belt u de praktijk. Zie ook de informatie over corona virus op deze website. 

We hebben onze praktijk op dit moment anders georganiseerd. We hebben veel contact met patiënten telefonisch, via E-consult of via beeldbellen. 

Als het nodig is, is het ook mogelijk dat u een afspraak krijgt in de praktijk of dat de huisarts een huisbezoek aflegt. We zorgen hierbij voor veilige omstandigheden. We letten goed op hygiëne en patiënten met klachten die mogelijk bij coronavirus kunnen passen komen niet in contact met andere patiënten. Ook voor andere patiënten is er zo weinig mogelijk contact met anderen. We maken gebruik van beschermingsmiddelen zoals mondmasker en handschoenen. 

We vragen u bij een afspraak liefst alleen naar de praktijk te komen. Kinderen kunnen natuurlijk met een begeleider komen. Deze begeleider mag dan niet ziek zijn en niet hoesten, niezen of verkouden zijn. 

Een aantal vormen van zorg die enige tijd kunnen wachten, zijn uitgesteld. Bijvoorbeeld spreekuren voor hoge bloeddruk. De praktijkondersteuner neemt wel telefonisch contact met patiënten op. 

Verzoek van de Bornse apothekers: bent u ziek (luchtwegklachten en/of koorts), neem dan contact op met de apotheek voor overleg over eventuele bezorging van uw medicatie.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

Medewerkers huisartspraktijk de Poort van Borne