« terug naar vorige pagina

Tip of klacht melden

In onze huisartsenpraktijk zijn ongetwijfeld zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Heeft U vragen, opmerkingen of suggesties, laat het ons weten. Wij stellen dit zeer op prijs. Ook staat hiervoor een postbus in de wachtkamer.

Klachtenregeling Huisartsenpraktijk de Poort van Borne

De zorgverleners van onze huisartsenpraktijk doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gelukkig verloopt het contact tussen patiënt en zorgverlener meestal naar ieders tevredenheid. Toch kan het gebeuren dat u als patiënt ontevreden bent over het handelen van de zorgverleners in onze huisartsenpraktijk. U kunt hier op verschillende manieren iets mee doen.

Bespreek de klacht met uw huisarts

In het algemeen kunt u de klacht het beste eerst met uw huisarts bespreken, hoe moeilijk dat voor u misschien ook is. Als de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan hij ook niet proberen de klacht op te lossen.Bij voorkeur horen wij bij het maken van een afspraak dat u een klacht wilt bespreken, zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen voor het gesprek

Maak gebruik van het klachtenformulier

U kunt uw klacht ook schriftelijk indienen via het klachtenformulier. Dit klachtenformulier kunt u afhalen bij de praktijk. De klacht wordt dan door de huisartsenpraktijk zelf behandeld.

Meld uw klacht bij het klachtenpunt

Als de uitkomsten van het gesprek met de huisarts of de klachtenbehandeling door de huisartsenpraktijk zelf niet naar uw tevredenheid verlopen, dan kunt u een klacht indienen via het Klachtenpunt Huisartsenzorg Twente. De klacht wordt dan door een onafhankelijke klachtenfunctionaris behandeld. Hoe u een klacht bij “Klachtenpunt Huisartsenzorg Twente” kunt indienen, leest u op de website www.khtwente.nl.

Dokter Davina werkt als waarnemend huisarts in onze praktijk. Dit houdt in dat zij  apart is aangesloten bij een  klachtenregeling. We zouden graag zien dat u een persoonlijk gesprek aanvraagt in de praktijk als u een klacht heeft. Mocht dit niet lukken of niet uw wens zijn, dan kunt u zich melden bij SKGE.nl